Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την ηθοποιό.
«Για μένα η αγάπη είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου, είμαστε μαζί 8 χρόνιια με τη Τζένη. Το παιδί μας άλλαξε την καθημερινότητά μας. Όλα έγιναν ωραιότερα. Με τη Τζένη γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο, είχαμε έντονες στιγμές, κυνηγητό. Υπήρχε έρωτας, υπήρχε αυτή η σπίθα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα, κεραυνοβόλος», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwwgnd4ub35)
«Η αγάπη και η συμβίωση είναι ένας αγώνας αντοχής. Με τον ερχομό ενός παιδιού δεν φεύγει ο έρωτας. Είναι απαραίτητο για εμένα να ασχολούμαι με τη σχέση μου. Μεγάλωσα πλημμυρισμένος με αγάπη. Είναι σημαντικό να μπορούμε να δείξουμε την αγάπη που έχουμε μέσα μας», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwx9ttgwrtd)
Τέλος, μίλησε για την ψυχανάλυση που έκανε από μικρό παιδί. «Έχω κάνει ψυχανάλυση, ξεκίνησα από παιδί. Είχα ερωτευτεί ένα κορίτσι και δεν μπορούσε να το ξεπεράσω. Άργησα να ωριμάσω, η ζωή μου ήταν σαν παιχνίδι», είπε κλείνοντας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή