Γιώργος Γιαννόπουλος: «Στη γυναίκα πρέπει να κάνεις τον δούλo»
«Σαν τον μα... σαν άντρας» σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση - Δείτε το βίντεο
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ρωτήθηκε, ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για τον έρωτα, με τον ίδιο να απαντά με χιουμοριστική διάθεση.
Πιο συγκεκριμένα, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός ρωτήθηκε από ρεπόρτερ, για τη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για χάρη μίας γυναίκας. Τότε εκείνος είπε γελώντας:
«Νομίζεις ότι θα σου έλεγα τώρα ποια τρέλα έχω κάνει για έναν έρωτα; Δεν στη λέω, δεν λέγεται. Τα εν οίκω μη εν δήμω!».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σχολίασε: «Έχω κάνει τα κλασικά που κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Κάνεις τον δούλο, σαν τον μαλ…α, σαν άντρας. Γιατί ο άντρας πρέπει να κάνει τον δούλο στη γυναίκα».
Τέλος, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ακόμη κάνει καντάδες.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.