Το μουσικό φεστιβάλ Wireless του Λονδίνου, όπου ο Κάνιε Γουέστ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί τον Ιούλιο, ακυρώθηκε, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές, μετά την απαγόρευση εισόδου του Αμερικανού ράπερ στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων τα τελευταία χρόνια.
«Μετά την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να απαγορεύσει στον Κάνιε Γουέστ την είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το Wireless Festival», τόνισαν σε ανάρτησή τους οι διοργανωτές στο Instagram.
Ο ράπερ ήταν το πρώτο όνομα του φεστιβάλ και αναμενόταν να εμφανιστεί και τις τρεις νύχτες συναυλιών.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.