Η Βίκυ Χατζηβασιλείουμίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ant1, προκειμένου να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η παρουσιάστρια για το είδος της εκπομπής που θέλει να παρουσιάσει: «Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω».
Στην ερώτηση εάν φοβάται τον ανταγωνισμό, απάντησε πως έχει μάθει να χρησιμοποιεί τη λέξη «φοβάμαι» μόνο σε πολύ σοβαρά θέματα υγείας: «Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση» σημείωσε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpru4tuqercp)
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόνισε μάλιστα πως μία εκπομπή δεν είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στα «θέλω» του κόσμου, αλλά να προτείνει κάτι καινούριο: «Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη».
Ερωτώμενη εάν θα ξαναπήγαινε στο «Just the 2 of Us» είπε πως θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.