Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κινούμενος στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Συγγρού με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και να τραυματιστεί σοβαρά.
Δείτε βίντεο από το τροχαίο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cprn9ul00ctd)
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον οδηγό.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που εκτινάχθηκε στη θέση του συνοδηγού.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.