Λίγο πριν γίνουν γονείς, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Μετά τον πολιτικό του γάμο, ο Σάκης Αρσενίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο τραγουδιστής δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος, ενώ ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί και θρησκευτικός γάμος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpobexg47hhl)
«Όλα μια χαρά! Τα διαδικαστικά έγιναν. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση, πρώτα ο Θεός. Είμαστε καλά, το κορίτσι μου είναι καλά», δήλωσε.
«Δεν θα σας πω πότε θα γίνει ο γάμος. Το μωράκι θα έρθει τον Μάρτιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», συμπλήρωσε.
Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του μετρούν εννέα μήνες κοινής πορείας και, όπως είχε αποκαλύψει ο Σάκης Αρσενίου, στον πέμπτο μήνα της σχέσης τους αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και πολύ σύντομα ήρθε και η εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι, πρόκειται να αποκτήσει ένα αγόρι το οποίο έχουν αποφασίσει να ονομάσουν Κωνσταντίνο – Εφραίμ.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.