Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η «Μαρία» της σειράς ανάρτησε ένα απόσπασμα από ένα επεισόδιο, μεταγλωττισμένο στα ιταλικά, όπως θα προβάλλεται στο Netflix για τους Ιταλούς συνδρομητές.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Μαρία Καβογιάννη έγραψε: «Ερχόμαστε κόσμε…Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης».
Από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου τα 9 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό. Ο τίτλος της σειράς, ωστόσο, θα είναι διαφορετικός για τον υπόλοιπο κόσμο, σε σχέση με το ελληνικό Netflix. Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.
Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» πως τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι