Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Βreakfast@Star» και απάντησαν στις ερωτήσεις της Ελένης Χατζίδου.
Όπως ήταν φυσικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση και για την προσωπική του ζωή, μιας και το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντΗονα πως έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι εκείνη συνεχίζει τη ζωή της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.
«Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», του είπε η Ελένη Χατζίδου, με εκείνον να απαντά: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cozq1dyyz72x)
Στη συνέχεια, του διευκρίνισε: «Αν θες, μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση και να απαντήσεις, αν δεν θες, μπορεί να απαντήσει ο Fipster».
Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ανένδοτος. «Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω», της είπε κι έκλεισε το θέμα.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής