Εδώ χτυπάει η καρδιά της πόλης

Εδώ χτυπάει η καρδιά της πόλης

Πάρτυ, Μόδα, Τέχνη και μια πλειάδα συναρπαστικών events στο πιο μοντέρνο ξενοδοχείο του αθηναϊκού κέντρου, που έχει ήδη γίνει talk of the town.  

under_the_stars-moxy

Sponsored Content

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο και από το Πεκίνο μέχρι τη Ρώμη και την Αθήνα, τα Moxy Hotels της Marriott International είναι γνωστά για τον παιχνιδιάρικο και στυλάτο χαρακτήρα τους, καθώς και για το ότι ξεδιπλώνουν την πιο διασκεδαστική πτυχή της ινσταγκραμικής κουλτούρας. Στο ίδιο μήκος κύματος συμπλέει και το Moxy Athens City, υπό της διαχείριση της SWOT Hospitality, στο κέντρο της Αθήνας (Σταδίου 65), ένα μέρος που θέλεις να είσαι. Γεμάτο χρώμα και ενέργεια, διαθέτει την αύρα ενός σούπερ μοντέρνου και ετερόκλητου ψηφιδωτού, που μας προσκαλεί να ζήσουμε τις πιο συναρπαστικές νύχτες.

Όμορφοι άνθρωποι, Μόδα που εκπέμπει φρεσκάδα και ανατροπή, Τέχνη με έμφαση στην pop art, Μουσική που σε ξεσηκώνει, good vibes και parties, design και στυλ, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με καταπληκτική θέα, το ξενοδοχείο «Moxy Athens City» εξελίσσεται γρήγορα σε σημείο αναφοράς για την ποιοτική διασκέδαση στην Αθήνα. Με ευφάνταστα κοκτέιλ στο bar που χτυπάει ο σφυγμός της πόλης, με δυνατά beat και ακόμη πιο δυνατές παρουσίες, με ινσταγκραμικές γωνιές που θα γίνουν το πιο fun κάδρο για φωτογραφίες που θα μείνουν αξέχαστες, αλλά και με cool events στα οποία όλοι θα ήθελαν να είναι, ετοιμάζεται για έναν απόλυτα εορταστικό Δεκέμβριο. Resident DJs, Fashion Runways, Art Fairs, Xmas parties, συμπληρώνουν μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων και το καθιστούν τον απόλυτο προορισμό για το αθηναϊκό κέντρο.  

Moxy_Athens_City84450

Αρχές Δεκεμβρίου, λοιπόν, το ξενοδοχείο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα events - θεσμούς «Moxy Fashion Runway» και το «Μoxy Art Fair». Συγκεκριμένα, κάθε μήνα ένας σχεδιαστής μόδας θα μετατρέπει τη στοά του ξενοδοχείου σε catwalk παρουσιάζοντας capsule collections, ενώ ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και για διάρκεια τριών εβδομάδων νέοι καλλιτέχνες θα εκθέτουν το έργο τους. Παράλληλα,
η Kathy Heyndels στις 7 Δεκεμβρίου και ο Γιώργος Δρίτσας στις 16 του μήνα, ανοίγουν τα live.
Στο Μοxy κάνει ckeck-in και το πολυαγαπημένο Fashion Room Service από την δημιουργική ομάδα του περιοδικού ΟΖΟΝ, που εδώ και 11 χρόνια αναδεικνύει νέους Έλληνες σχεδιαστές και φέρνει σε επαφή τους λάτρεις της μόδας. Στις 21 Δεκεμβρίου 25 δωμάτια του ξενοδοχείου ΜΟΧΥ με 25 Έλληνες σχεδιαστές, από τις 17:00 έως τις 00:00, θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να προσφέρουν στους επισκέπτες την πιο συναρπαστική fashion εμπειρία και θα γίνουν σημείο συνάντησης για brands, influencers, αλλά και του πιο hip crowd της πόλης. 

Moxy_Athens_City84768
Κλείσιμο

Ο Δεκέμβριος θα κλείσει εξίσου δυνατά με ένα από τα πιο αναμενόμενα Χ-mas parties της πόλης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Χριστούγεννα στην Αθήνα του Δήμου Αθηναίων. Στις 29 του μήνα οι φίλοι του Μοxy θα απολαύσουν ήχους από τους DJs του Βest 92.6 και cocktails από τους Moxy Bartenders με την πιο εορταστική διάθεση.

moxy-athens_6925

Επειδή όμως η διασκέδαση στο Moxy Athens City, δεν τελειώνει, κάθε εβδομάδα η γυναικεία δύναμη κάνει αισθητή την παρουσία της. Κάθε απόγευμα Πέμπτης τα  Blame Jo cocktails tasting classes οδηγεί, η wanna-be-your-friend resident barwoman του ξενοδοχείου, Jο, με cocktails βασισμένα σε ελληνικά αποστάγματα. Ενώ κάθε Παρασκευή από τις 19.00 μέχρι τις 23.00, η DJ Caelina μας ταξιδεύει μουσικά με τα Hey Miss DJ! sessions μεταφέροντάς μας στο mood του σαββατοκύριακου. Όσο για τις τυχερές ενοίκους του ξενοδοχείου, τα Irresistible make-up sessions από κορυφαία brands, θα τους χαρίσουν τη λάμψη πριν την έξοδό τους στην πιο cool περιοχή της Αθήνας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το event calendar και προετοιμαστείτε για να κάνετε check-in στον απόλυτο fun, fashion και music προορισμό.  

IG:@moxyathenscity
#atthemoxy #moxyathenscity

Moxy Athens City

moxyathenscity.com

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης