Στο Ισραήλ βρίσκεται αυτές τις μέρες η Άντζελα Δημητρίου, όπου απολαμβάνει το μπάνιο της κοντά σε κάποια ακτή της Νεκράς Θάλασσας.
Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media το τελευταίο διάστημα και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της εκεί.
Εκτός από μπάνιο, η Άντζελα Δημητρίου έκανε και αργιλοθεραπεία, όπως φαίνεται σε φωτογραφία της που ανέβασε στο Instagramμέσω story. Σε αυτή τη φωτογραφία, η ίδια εμφανίζεται φορώντας το μπικίνι της, ενώ έχει απλώσει σε όλο της το σώμα άργιλο, ποζάροντας στον φακό, έχοντας το δεξί της χέρι ψηλά.
Δείτε τη φωτογραφία
Σε προηγούμενες αναρτήσεις που έκανε νωρίτερα μέσα στη μέρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές στιγμές από την πισίνα ενός ξενοδοχείου. Σε ένα από τα stories της γράφει «Χαλάρωση 100%». Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τα Instagram stories της
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.