LAMBORGHINI: Η κόντρα του Φεράρι με τον Λαμποργκίνι γίνεται ταινία

LAMBORGHINI: Η κόντρα του Φεράρι με τον Λαμποργκίνι γίνεται ταινία

Η προσβολή του Έντσο Φεράρι στον Φερούτσιο Λαμποργκίνι ξεκίνησε μία διαμάχη και γέννησε μία αυτοκρατορία  – Δείτε το τρέιλερ

LAMBORGHINI
Μετά την προσβολή του Έντσο Φερράρι στον Φερούτσιο Λαμποργκίνι, που ξεκίνησε μια βεντέτα και «γέννησε» μια αυτοκρατορία, ξεκινά και η ταινία με τον τίτλο «LAMBORGHINI».

Η εταιρεία Lamborghini ιδρύθηκε το 1963 από τον Φερούτσιο Λαμποργκίνι. Με απώτερο σκοπό να ανταγωνιστεί τη Ferrari, ακολούθησε το όνειρό του, δημιουργώντας τα δικά του «υπεραυτοκίνητα», πετυχαίνοντας τα μοντέλα της Lamborghini να αποτελούν σύμβολα του πλούτου.
Ο Λαμποργκίνι γεννήθηκε σε μια οικογένεια αμπελουργών και ενδιαφερόταν πάντα για τη μηχανική. Μετά την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, εκμεταλλεύτηκε την μεταπολεμική ανάγκη για αγροτικές προμήθειες και ξεκίνησε να τοποθετεί στρατιωτικές μηχανές σε ελκυστήρες και τρακτέρ.

Κλείσιμο
Στις αρχές του ’60, ο Λαμποργκίνι συνάντησε τον Φερράρι και άρχισε να του κάνει παράπονα για τα αυτοκίνητά του και να του δίνει τεχνικές οδηγίες βελτίωσης του αυτοκινήτου του, κυρίως όσον αφορά στον συμπλέκτη.

«Ο συμπλέκτης και το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, το πρόβλημα είναι ο οδηγός. Μπορεί να είσαι καλός στο να οδηγείς τρακτέρ, αλλά δεν ξέρεις να οδηγείς μία Ferrari» απάντησε υπεροπτικά ο Έντζο Φερράρι.

Οργισμένος από την προσβολή, ο Λαμποργκίνι αποφάσισε να αντεπιτεθεί, κατασκευάζοντας καλύτερα σπορ αυτοκίνητα από του Φερράρι. Έτσι ξεκίνησε η διαδρομή ενός θρύλου, του οποίου ο βίος περιγράφεται στην επερχόμενη ταινία.

Δείτε το τρείλερ 
LAMBORGHINI Trailer (2022)

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων ο Φρανκ Γκρίλο (Λαμποργκίνι), ο Γκάμπριελ Μπερν (Φεράρι) και η βραβευμένη με Όσκαρ Μίρα Σορβίνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter επεξεργάζεται και τα «βίντεο επί πληρωμή» μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ

Έστειλε στο νοσοκομείο τη 14χρονη κόρη του χτυπώντας τη στο πρόσωπο στην Αμαλιάδα

Ειδικό ποινικό μητρώο για αδικήματα κατά ανηλίκων παρουσιάζει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης