Με μία νέα άφιξη ξεκίνησε το επεισόδιο του «Love Island» που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου και αυτή τη φορά πρόκειται για έναν bartender.
Ο Φάνης Παπαδόπουλος ήρθε από τη Ρόδο και τράβηξε τα βλέμματα. Η Αναστασία μάλιστα, τον αναγνώρισε από το TikTok, αφού ο νέος islander διατηρεί έναν λογαριασμό με αρκετούς ακολούθους.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnrv9mkesw8p)
Όπως ισχύει για κάθε νέο παίκτη, έτσι και ο Φάνης πέρασε από ραντεβού με όλα τα κορίτσια, ώστε να καταλήξει στην κοπέλα με την οποία θα μπορούσε να ταιριάξει. Από τη διαδικασία αυτή φάνηκε να ξεχωρίζει δύο από τις παίκτριες.
Την ώρα του coupling, ο ίδιος κράτησε όρθιες μέχρι το τέλος την Κατερίνα και την Κλαούντια και τελικά επέλεξε τη δεύτερη. Έτσι, έγινε το 6ο ταίρι της από την αρχή του παιχνιδιού, χωρίζοντάς την παράλληλα από τον Αλέξανδρο Λουσάι.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.