Το αυτοτρολάρισμα των «Ράδιο Αρβύλα» και ο εύστοχος Μουτσινάς

Το αυτοτρολάρισμα των «Ράδιο Αρβύλα» και ο εύστοχος Μουτσινάς

Δεν ξέρεις πλέον από πού να το πιάσεις αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση

arvyla325
Κάποιοι αυτοτρολάρονται, άλλοι δοξάζουν και αποθεώνουν τα αφεντικά τους, μερικοί εύχονται να «κοπούν» οι ανταγωνιστικές εκπομπές και φυσικά υπάρχουν και λίγοι – ευτυχώς- οι οποίοι νιώθουν επαναστάτες του ρεπορτάζ στην τοποθεσία τηλεοπτικά πλατό. Ο Θεός να μας φυλάει. Από όλους.

Σε μία πιο αναλυτική προσέγγιση, οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν το comeback που φανταζόμαστε. Με κέφι και εύστοχα σχόλια. Στο καρφί και στο πέταλο. Φυσικά όταν έχεις χιούμορ ξεκινάς την σάτιρα πρώτα από το σπίτι σου. Γι αυτό και φρόντισαν να «τσαλακώσουν» την δική τους εικόνα. Κάνοντας αναφορά στις τεράστιες ανθοδέσμες που στέλνει ο Πρόεδρος του ΑΝΤ1 , Θοδωρής Κυριακού, εμφάνισαν και μία στο δικό τους πλατό αλλά μαραμένη. Στο σημείωμα που διάβασαν στον αέρα, ο κ. Κυριακού έγραφε «Εγώ την έστειλα στην ώρα της, αλλά εσείς μέχρι να ξεκινήσετε…» Ε, αυτό λίγοι το κάνουν. Χιούμορ ωραίο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)


Παρακολουθώντας το «Καλύτερα δε γίνεται» καταλαβαίνεις τους λόγους της επιτυχίας. Η οποία αφορά το σύνολο της ομάδας. Εν συνεχεία αντιλαμβάνεσαι ότι όταν αυτοσαρκάζεσαι ακόμη και τα δικά σου λάθη, τα οποία τα απολαμβάνεις και δεν τα κουκουλώνεις με εκνευρισμό και άλλα παρόμοια, μπορεί και να γίνουν πλεονέκτημα και σίγουρα διαφήμισή σου.

Εξαιρετικός ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Ξένος, ένας γιατρός – διατροφολόγος, ο οποίος ξέρει καλά τι σημαίνει τηλεοπτικός χρόνος και χώρος, επιστημονική γνώση και καλή επικοινωνία με το τηλεοπτικό κοινό. Πολύ καλός ο doctor και ωραία στήλη. Όπως και οι συνεντεύξεις της Ναταλίας Αργυράκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε υπέροχα στον Γιώργο Λιάγκα. Επίσης σε καλύτερο τόνο και ύφος. Να θυμηθούμε ότι έχουμε δικαίωμα στην άποψη όταν αυτή δεν είναι προσβλητική. Επιπλέον να είμαστε σίγουροι ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν θα ζητήσει τον λόγο από μία ψυχαγωγική εκπομπή γιατί δεν έσωσε την κοινωνία ή δεν έβαλε λιθαράκι για την οικοδομή της σωτηρίας της. Επίσης οι φωνές σε μία τηλεόραση που θέλει να παραδειγματίσει για το καλό μάλλον είναι άστοχες. Καλή επιτυχία στον Γιώργο και την εκπομπή και κανείς δεν αμφισβητεί τα χρόνια της καριέρας του αλλά και την ικανότητά του. Αλλά όλοι νιώθουμε και είμαστε ελεύθεροι, με ευγένεια και συναδελφικότητα, να καταθέσουμε μία άποψη. Το ίδιοι ελεύθεροι είμαστε να διαμορφώσουμε την σκαλέτα, την εκπομπή, την καριέρα και την εικόνα μας. Και στη συνέχεια να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnln5hy88s1l)

Ο «Γλυκάνισος» συνεχίζει τα «παιχνίδια» του και πλέον μετακομίζει Σαββατοκύριακα.

Αλλά και στον ΑΝΤ1 να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ εμείς, που ποτέ δεν καταφέραμε να λύσουμε εξίσωση, και τώρα με τις αλλαγές του προγράμματός του ίσως και να το καταφέρουμε.


Κουίζ για καλούς λύτες. Ποιος πανελίστας έχει ήδη συμφωνήσει μετακίνηση σε εκπομπή παρουσιάστριας η οποία θα μετακομίσει από το κανάλι που προβάλλεται σε άλλο κανάλι; Δύσκολο ακούγεται… Αλλά δεν είναι.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής, με έβαζε να "βλέπω" μέχρι πέντε άνδρες» κατέθεσε η ανήλικη

Ρωσία: Μαχητικό αεροσκάφος κατέπεσε σε πολυόροφο κτίριο Δείτε βίντεο

Η «Ιωάννα της Λωραίνης» του Κιέβου φόρεσε νυφικό αλλά δεν αποχωρίστηκε το όπλο της - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης