Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, ενώ δήλωσε πως κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη.
«Η Μάρθα στα νιάτα της ήταν μια κούκλα, μια κυρία καθώς πρέπει, όταν μεγάλωσε. Στεναχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, όλοι όσοι τη γνωρίσαμε κι ήμασταν φίλοι της, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των ανθρώπων. Ας είναι καλά εκεί πέρα που πήγε κι εύχομαι να συναντηθεί με τους φίλους και τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Βλέπω έναν ωραίο θίασο στον ουρανό. Αν τα καταφέρω κι εγώ να πάω να ρίξω ένα τραγούδι εκεί ψηλά, θα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ο Θεός μαζί της», δήλωσε ο Γιάννης Βογιατζής.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν είχαν επαφές με την ηθοποιό. Όπως είπε, η Μάρθα Καραγιάννη ταξίδευε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα η παρέα τους να διαλυθεί.
«Είχαμε καιρό να τα πούμε, γιατί η Μάρθα έκανε πολλά ταξίδια, της άρεσαν τα ταξίδια. Έλειπε πολλές φορές για μέρες και μήνες. Λοιπόν, σιγά σιγά ατόνησε το θέμα της παρέας. Όταν δουλεύαμε μαζί ήμασταν γνωστοί και φίλοι, αλλά τελευταία φορά που ήρθε εδώ στην Κερατέα που μένω, ήταν πριν 10 χρόνια. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε πως η Μαρθούλα ήταν άρρωστη. Το είχε κρατήσει μυστικό, όπως κράταγε μυστική τη ζωή της στα πάντα», δήλωσε.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.