Παρελθόν αποτελεί το μαγαζί που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο, αφού σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα το πρωί, ετοιμάζεται να το πουλήσει.
Οι πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» θέλουν το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» να έβαλε οριστικό «λουκέτο» στην επιχείρηση που διατηρούσε στο νησί των Σποράδων τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Μάλιστα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί, παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έχει αποφασίσει να το κρατήσει αλλάζοντας την επωνυμία ενώ σκοπεύει να το κάνει παραδοσιακό καφενείο.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις revenge porn (εκδικητικού πορνό) με την υπόθεση να βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».