Παρελθόν αποτελεί το μαγαζί που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο, αφού σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα το πρωί, ετοιμάζεται να το πουλήσει.
Οι πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» θέλουν το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» να έβαλε οριστικό «λουκέτο» στην επιχείρηση που διατηρούσε στο νησί των Σποράδων τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Μάλιστα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί, παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έχει αποφασίσει να το κρατήσει αλλάζοντας την επωνυμία ενώ σκοπεύει να το κάνει παραδοσιακό καφενείο.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις revenge porn (εκδικητικού πορνό) με την υπόθεση να βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.