Για το γεγονός ότι σταμάτησε ξαφνικά να έχει επαφή μαζί του ο Τόλης Βοσκόπουλος, μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.
Ο τραγουδιστής είπε πιο συγκεκριμένα, στο περιοδικό Λοιπόν, ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο που ο αείμνηστος ερμηνευτής έκοψε ξαφνικά την οποιαδήποτε επαφή μαζί του.
«Οπωσδήποτε έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει. Με απέφευγε και δεν έχω μάθει ποιος ήταν ο λόγος. Τον είχα πιάσει και τον ρώτησα να μου πει για να του ζητήσω και συγγνώμη. Δεν μου είπε τίποτα πάντα έφευγε, έφυγε τελικά γενικώς και δεν έχω μάθει ακόμη για ποιον λόγο» είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής.
«Πίκρα υπήρχε για αυτό και κάνα δύο φορές που συναντηθήκαμε ήταν ψυχρός. Πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν με ενδιαφέρει γιατί εγώ ξέρω πως δεν έκανα κάτι. Ο Τόλης πήρε το μυστικό μαζί του» πρόσθεσε. Ειδήσεις σήμερα:
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.