Μάρθα Καραγιάννη: Η αποκάλυψη του Γιάννη Βογιατζή - «Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας»

Μάρθα Καραγιάννη: Η αποκάλυψη του Γιάννη Βογιατζή - «Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σπουδαία συνάδελφό του που έφυγε από τη ζωή και αναφέρθηκε στις μνήμες του από εκείνη

vigiatzhs_martha
Έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη εκτός από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Γιάννης Βογιατζής, φανερά αναστατωμένος από την απώλειά της, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε στις μνήμες του από τη σπουδαία ηθοποιό.

«Δεν είναι καλή ημέρα για εμάς τους ηθοποιούς. Δεν το περιμέναμε καθόλου. Η Μάρθα δεν μιλούσε για τον εαυτό της, δεν ξέρω τι να πω. Είχε ένα προσόν, ήταν μια κυρία, η οποία ήταν μαζί μας, εξαφανιζόταν για κάποιους μήνες και μετά, ήταν και πάλι κοντά μας. Της άρεσαν τα ταξίδια. Ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός από όλους τους Έλληνες. Δεν έπεφτε σε ανταγωνισμό με τις γυναίκες. Την αγαπούσαν και οι γυναίκες, ήταν καταπληκτικός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn03y1a8ihbt)

Στη συνέχεια, μίλησε για τις στιγμές πυο έζησε με τη Μάρθα Καραγιάννη και έχουν παραμείνει στη μνήμη του.

«Την έζησα τη Μάρθα. Τα πρώτα ρουχαλάκια του γιου μου που γεννήθηκε, τα πήγε η Μάρθα. Εγώ λόγω δουλειάς, δεν ήμουν εκεί. Το έκανε με χαρά μεγάλη», σημείωσε.

Ο Γιάννης Βογιατζής έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την ηθοποιό, που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε κανείς. «Μια φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι, μιας φτωχής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας. Μας άνοιξε η οικογένεια και έκαναν μεγάλη χαρά, μόλις μας είδαν. Ξαφνικά, μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Εκείνη την ώρα, η Μάρθα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος, γιατί έπαιρνα κι εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο», δήλωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

Με ενστάσεις ξεκίνησε η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη για τη Novartis

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης