Η μητέρα των μαχών στην τηλεόραση μόλις άρχισε

Η μητέρα των μαχών στην τηλεόραση μόλις άρχισε

Μετά από αναμονή δύο εβδομάδων η διακεκαυμένη βραδινή ζώνη μπαίνει στην αρένα του ανταγωνισμού

TV_2
Οκτώ σειρές κι ένα ριάλιτι γι αρχή. Μία Δευτέρα δυναμίτης για τα τηλεοπτικά δεδομένα είναι η σημερινή και για να λέμε την αλήθεια, η μεγάλη και η πιο ουσιαστική μάχη είναι αυτή που ξεκινά απόψε. Με καθημερινές, εβδομαδιαίες, δραματικές και κωμικές σειρές που δημιουργούν μία νέα τηλεοπτική τάξη πραγμάτων. Με σταθμούς που μπήκαν κι αυτοί στον χορό της μυθοπλασίας βλέποντας την ανάγκη του κόσμου να παρακολουθήσει ωραίες ιστορίες, ωραίες ερμηνείες, ωραίες παραγωγές.

Ηδη η «Αγρια Γη» του ΣΚΑΪ και ο «Παράδεισος των κυριών» έδωσαν ένα πρώτο και μάλιστα καλό στίγμα. Καλογυρισμένες σειρές με ιστορία διαφορετική και ενδιαφέρουσα γι αρχή. Και θα σταθώ για μία ακόμη φορά στο μεγαλείο του Λάζαρου Γεωργακόπουλου στην σειρά του Alpha. Τι ηθοποιός, τι ταλέντο, τι δυναμική…

Ο Παράδεισος των κυριών | Πρεμιέρα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00


Πρεμιέρα και για τον «Ερωτα Φυγά» στο Open, όπου χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποσαφηνιστεί το αποτύπωμα.

Ακολουθούν αυτή την ώρα ο γνωστός και θριαμβευτής «Σασμός» στον Alpha, η επιστροφή της επιτυχημένης «Γης της Ελιάς» στο Mega, η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Γλυκάνισου» στον ΣΚΑΪ, η επίσημη πρώτη των «Παγιδευμένων» στις 22.00 στον ΑΝΤ1 και το πρώτο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Εκτός Υπηρεσίας» στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Φυσικά δεν λείπει και ένα ριάλιτι για να «δέσει» το γλυκό». Ο λόγος για την επιστροφή του «Greece’s Next top model» στο Star μετά από μία μέτρια προηγούμενη χρονιά και πολλές υποσχέσεις για την φετινή. Η Βίκη Καγιά σε γνώριμο τηλεοπτικό ρόλο μετά από καιρό. Μέχρι τώρα πάντως αναλώθηκε σε σχολιασμό όλων των προηγούμενων συνεργατών του ριάλιτι που βρέθηκαν εκτός, την ώρα που εκείνη επιστρέφει μετά από μία δύσκολη χρονιά με το «Dancing with the stars»… Πάντα υπάρχει κοινό για τα ριάλιτι και μάλιστα αρκετά νεανικό.
GNTM 5: Τη Δευτέρα 19/9 στις 21:00 η πολυαναμενόμενη ΠΡΕΜΙΕΡΑ του Greece's Next Top Model!
Κλείσιμο


Το πρωινό ραβασάκι πάντως θα είναι το πλέον «καυτό». Δεύτερη εβδομάδα με όλα τα πρωινά στις επάλξεις, πρώτη βραδιά για τα μεγαθήρια του prime time και φυσικά ας ελπίσουμε ότι δεν θα σπεύσουν πολλοί να πανηγυρίσουν ή να απογοητευτούν καθώς ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς.

Το ίδιο ισχύει και για το Σαββατοκύριακο. Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου χρειάζεται χρόνο για να βρει την ταυτότητά της και μάλιστα απέναντι από μία πολύ ισχυρή δυναμική όπως αυτή που έχει η Ναταλία Γερμανού. Είναι ακόμη νωρίς και πάντα χρειάζεται υπομονή.

Αύριο και η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά με το «Καλό μεσημεράκι» στις 14.50 στον ΣΚΑΪ. Ανανεωμένο τον βλέπω πάντως στους διαδρόμους και πολύ ορεξάτο.

Κουίζ όχι και τόσο ευχάαριστο… Ποια παρουσιάστρια έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των συνεργατών της, όπου σε κάθε διάλειμμα απομακρύνονται για να μην τους «πάρουν τα σκάγια». Ντροπή, αγαπητή.


Ειδήσεις σήμερα:

Το αγαπημένο άλογο και τα δύο κόργκι της Ελισάβετ δεν έλειψαν από το τελευταίο «αντίο» - Δείτε φωτογραφίες

ΟΗΕ: Στη δεξίωση του Μπάιντεν ο Μητσοτάκης - Θα δει τον βασιλιά Αμπντάλα και τον Γιαΐρ Λαπίντ

Τροχαίο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λένε τουρκικά ΜΜΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης