Το «Just the Two of Us», «Εμείς» και η επιβράβευση της αισθητικής

Το «Just the Two of Us», «Εμείς» και η επιβράβευση της αισθητικής

Ένα τηλεοπτικό τοπίο που θυμίζει Βαβέλ με εκπομπές που βάζοντας στόχο την τηλεθέαση θυσιάζουν τα πάντα

TV_koklonis
Αξίζει για τα νούμερα να χάσεις την ψυχή σου; Η αν όχι τόσο βαρύγδουπα, να χάσεις την αισθητική σου; Όχι. Γιατί μακροπρόθεσμα θα το πληρώσεις και θα κάνεις απέλπιδες προσπάθειες να κερδίσεις την χαμένη εκτίμηση. Με τρας θέματα, με ρεπορτάζ που προσβάλλουν την ανθρώπινη προσωπικότητα και με καταγγελτικές κορώνες που κάνουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα να θυμίζουν παιδιά που τσιρίζουν επειδή τους πήρες το παιχνίδι, αλλά μέχρι να το καταλάβεις νιώθεις ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Ανθρωποι που βγαίνουν από τα ρούχα τους, κατακεραυνώνουν, καταγγέλουν, γίνονται καταπέλτες. Τελικά οι παρουσιαστές σε αυτό τον τόπο είναι πολυμορφικοί…

Όμως ο κόσμος κουράστηκε. Εχει τα δικά του δεινά, δεν χρειάζεται και των τηλεαστέρων. Εχει τις αγωνίες του δεν χάνει τον ύπνο του για τους γάμους των influencers, παλεύει με τους φόβους και την ανασφάλεια δεν έχει ανάγκη από το σκοτάδι ψυχών που προκάλεσαν πόνο και απώλειες. Κυρίως δεν έχει ανάγκη να δει το έρεβος να γίνεται τηλεοπτικό σόου. Και το αποδεικνύει περίτρανα πλέον.

Τα ρεπορτάζ για το «Just the two of us» πάντα κάνουν θόρυβο. Ισως και μεγαλύτερο από το ίδιο το σόου. Λογικό. Εχεις να κάνεις με πρόσωπα δημοφιλή, με ακριβή παραγωγή και με έναν παραγωγό που βάζει ψυχή σε αυτό που κάνει. Είτε σου αρέσει είτε όχι, ο Νίκος Κοκλώνης το κάνει με την καρδιά του. Η οποία, εξ ιδίας γνώσεως, είναι πολύ μεγάλη και το λέω με βεβαιότητα. Όταν σβήνουν τα φώτα το μόνο που μένει είναι ο άνθρωπος.


Η τηλεκριτική δεν γίνεται από τα κοινωνικά δίκτυα. Εκεί κατατίθενται απόψεις. Οι οποίες ενίοτε λειτουργούν και ως καθρέπτης του χαρακτήρα. Δίχως σχόλια.

Η εκπομπή «Εμείς» με την Ινα Ταράντου στο Open είναι μία εκπομπή με την οποία … πλήττεις. Βαρετή, με αργό ρυθμό, πολλά κενά και δίχως σαφή προσανατολισμό. Δεν καταλαβαίνεις που θέλει να απευθυνθεί και επίσης παίζει μπάλα στο γήπεδο του ζωντανού δίχως να εφαρμόζει βασικούς κανόνες του. Κρίμα. Η Ινα Ταράντου έχει καλλιέργεια και αισθητική και μπορεί να κάνει περισσότερα.

Ελενα Πιερίδου. Κρατήστε αυτό το όνομα. Είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος». Υποδύεται την Σύρια πρόσφυγα. Εκτός από πανέμορφη, υποκριτικά, θυμηθείτε το, θα μιλάμε γι αυτήν για πολύ καιρό.

Γλυκάνισος | Trailer | Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Κλείνουμε με κουίζ: Ποιες τηλεοπτικές «φίλες» δεν μιλιούνται πλέον με αφορμή μία θέση σε εκπομπή;



Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης