Κρίστι Τέρλιγκτον: Στην Ελλάδα για διακοπές η μούσα του Κάλβιν Κλάιν και του Τζορτζ Μάικλ

Κρίστι Τέρλιγκτον: Στην Ελλάδα για διακοπές η μούσα του Κάλβιν Κλάιν και του Τζορτζ Μάικλ

Ένα από τα διασημότερα μοντέλα των 90’s απολαμβάνει τα ελληνικά νησιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα μαζί με τον σύζυγο της Έντουαρντ Μπερνς και την κόρη τους

terlington-arthro
Δεν ήταν λίγα τα κεφάλια που γύρισαν εκείνο το βράδυ για να δουν την εντυπωσιακή γυναίκα που πέρασε την είσοδο του Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Κάποιοι αναγνώρισαν αμέσως το εντυπωσιακό πρώην τοπ μόντελ, μούσα του Κάλβιν Κλάιν και πρωταγωνίστρια στο μυθικό «Freedom» του Τζορτζ Μάικλ, Κρίστι Τέρλιγκτον.

Η 53χρονη που έχει καταχωρηθεί ως ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της μόδας όλων των εποχών βρέθηκε αυτές τις μέρες στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγο της γνωστό ηθοποιό και παραγωγό του Χόλιγουντ Έντουαρντ Μπερνς, φιλοξενούμενοι στη θαλαμηγό φιλικού τους ζευγαριού.

Μαζί τους είχαν τη δεκαοκτάχρονη κόρη τους Γκρέις που ήδη έχει ξεκινήσει την δική της διαδρομή στο μόντελινγκ και τον δεκαπεντάχρονο γιο τους Φιν.

Το ζευγάρι δήλωνε ενθουσιασμένο με τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου που επισκέφθηκαν, ενώ την τελευταία βραδιά του ταξιδιού τους επέλεξαν την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καλεσμένοι του Χρύσανθου Πανά.

Η Κρίστυ Τέρλινγκτον στην Αθήνα


Κλείσιμο
Δείπνησαν με τα παιδιά τους καθώς και με τους καλούς τους φίλους Πίτερ Γεωργιόπουλο, τη σύζυγο του τελευταίου, επίσης επιτυχημένο μοντέλο των 90’ς Κάρα Γιανγκ και τον γιο τους. Στην παρέα ήταν επίσης η Ελληνίδα ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου που έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του εξωτερικού Άλκηστη Πουλοπούλου και ο εφοπλιστής Λεωνίδας Βροντίσης.

Facetune_01-08-2022-12-28-32-_2__2
Facetune_01-08-2022-01-54-38

Ο Χρύσανθος Πανάς μίλησε στους καλεσμένους για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το ομώνυμο βιβλίο του που τυπώθηκε από τον οίκο Assouline, ενώ τους ανέλυσε τις πολύ θετικές προοπτικές της Αθηναϊκής Ακτογραμμής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε ετοιμάσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που εκανε τους καλεσμένους του να χαμογελούν σαν μικρά παιδιά, ενώ το δείπνο που απόλαυσαν περιλάμβανε ελληνικές συνταγές.



Ειδήσεις σήμερα:

Σταμάτησαν στη ΛΕΑ, αλλά... - Το μοιραίο λάθος του ζευγαριού που σκοτώθηκε στην Ιονία Οδό

Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός για τη Δυτική Ελλάδα από το 2010
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης