Ο πρίγκιπας, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Κάρολοςστις δημόσιες εμφανίσεις του σπάνια εμφανίζεται χωρίς χαμόγελο. Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε η σύζυγός του, δούκισσα Καμίλαστο Country Life με αφορμή τα 75α γενέθλιά της, αποκάλυψε τι κάνει τον μελλοντικό βασιλιά ευτυχισμένο.
Τον χαρακτήρισε «γνήσιο επαρχιώτη». Είτε «φτιάχνει φράχτες υπό καταρρακτώδη βροχή, είτε περπατάει, είτε σκαρφαλώνει σε απίστευτα απότομους λόφους των Χάιλαντς, είτε φυτεύει δέντρα ή κλαδεύει, εκεί βρίσκει την αληθινή ηρεμία και γαλήνη».
Το περίφημο «Highgrove House» στο Γκλόσεστερ είναι ένα «καταφύγιο» που θα επισκεφτεί για να χαλαρώσει φροντίζοντας τους υπέροχους κήπους του με τις αγριοτριανταφυλλιές, που ο ίδιος φύτεψε και είναι σημείο αναφοράς για κάθε επίδοξο κηπουρό, - θεωρούνται από τους ομορφότερους του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ενώ μία μεγάλη του αγάπη είναι η Ουαλία, με την άγρια και ανεξερεύνητη φύση της. Την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Μάλιστα στην εκπομπή «The Emma Barnett Show» του BBC Radio 5, η δούκισσα είχε πει για τον Κάρολο ότι είναι «ίσως ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος της ηλικίας του που ξέρω. Περπατάει και θα περπατάει. Αφήνει τους πάντες χιλιόμετρα πίσω του», είπε η Καμίλα δικαιολογώντας την καλή του υγεία στην αγάπη του για τη φύση.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.