Καμίλα: Η δούκισσα της Κορνουάλης μιλά για τη στοχοποίησή της από τα μέσα

Καμίλα: Η δούκισσα της Κορνουάλης μιλά για τη στοχοποίησή της από τα μέσα

«Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και να τον επικρίνουν», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν τα 75α γενέθλιά της

camilla12
Η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, κάνει το ντεμπούτο της στις σελίδες της βρετανικής Vogue.

Καθώς ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της και αναμένει μια μέρα να πάρει τη θέση της στο πλευρό του πρίγκιπα Κάρολου ως σύζυγος βασιλιά, η δούκισσα της Κορνουάλης αποκαλύπτει τις σκέψεις της για τα πάντα, από το γεγονός ότι βρέθηκε στο στόχαστρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέχρι την ηλικία της.
«Τα άφησα να έρχονται και να φεύγουν» λέει για τα γενέθλιά της. «Εννοώ ότι θα χαιρόμουν πολύ να γυρίσω το ρολόι πίσω. Όταν φτάνεις σε οποιονδήποτε μεγάλο αριθμό, είτε είναι 30, 50, 70, σκέφτεσαι: «Θεέ μου, είναι τόσο μεγάλη ηλικία». «Ξέρετε, η μητέρα μου πέθανε όταν ήταν 72 ετών, οπότε έχω ζήσει περισσότερο από τη μητέρα μου, κάτι που είναι πολύ περίεργο» πρόσθεσε.

Κοιτάζοντας πίσω τη φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης γύρω από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, είναι εύκολο να ξεχάσει ότι είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει ξεχάσει πώς ήταν να βρίσκεται στη μέση ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του 20ου αιώνα.
Κλείσιμο
«Δεν είναι εύκολο. Απλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να ζήσεις με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και, ξέρεις, να τον επικρίνουν» παραδέχεται. «Αλλά νομίζω ότι στο τέλος, δεν επηρεάζομαι από αυτό και συνεχίζω με αυτό. Πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή» ανέφερε στη συνέντευξή της στο τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγουν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία σε 31 επαγγελματικές σχολές μαθητείας

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα, μέχρι πότε πρέπει να γίνουν οι αγορές

Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης