Το ραντεβού της με τους τηλεθεατές ανανέωσε η Μαρία Πρωτόπαππα ή αλλιώς η «Μαρίνα» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», στα social media.
Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagramαπό τα γυρίσματα και απηύθυνε τις ευχαριστίες της στο τηλεοπτικό κοινό, που αγκάλιασε τον τραγικό χαρακτήρα της στο σίριαλ. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη για τον δεύτερο κύκλο και το πρωί της Τετάρτης η ηθοποιός ανανέωσε, μεταξύ άλλων, το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.
«Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας δώσατε. Το "ταξίδι" συνεχίζεται… Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!» έγραψε στη λεζάντα.
Ο πρώτος κύκλος του «Σασμού» ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με βασικότερο όλων το ποιός είναι ο δολοφόνος του Άγγελου. Υπενθυμίζεται, ότι στο τελευταίο επεισόδιο, ακόμα ένα κακό βρίσκει την οικογένεια των Βρουλάκηδων, μετά τη δολοφονία του «Άγγελου», με την αστυνομία να συλλαμβάνει ως ύποπτο τον Μαθιό, πριν παντρευτεί τη Βασιλική. Η Άσπα είναι συγκλονισμένη, όπως και η Αργυρώ, όταν της τηλεφωνεί η μητέρας της, η Μαρίνα, για να της ανακοινώσει το θλιβερό μαντάτο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.