Μία εβδομάδα αφού εξαναγκάστηκε σε παραίτηση καθώς έχασε τη στήριξη κορυφαίων υπουργών και βουλευτών του
Ο Βρετανός πρωθυπουργόςΜπόρις Τζόνσονδήλωσε σήμερα ότι σύντομα θα αποχωρήσει με το «κεφάλι ψηλά», μία εβδομάδα αφού εξαναγκάστηκε σε παραίτηση καθώς έχασε τη στήριξη κορυφαίων υπουργών και βουλευτών του.
«Είμαι… υπερήφανος για την ηγεσία που προσέφερα και σύντομα θα αποχωρήσω με το κεφάλι ψηλά», δήλωσε ο Τζόνσον στο Κοινοβούλιο. Είπε επίσης ότι το Συντηρητικό Κόμμα θα συσπειρωθεί γύρω από το πρόσωπο που θα επικρατήσει στην κούρσα διαδοχής του.
Παράλληλα, εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε ότι ο Τζόνσον είπε ότι η δολοφονία του Σίνζο Άμπε ήταν μια σοκαριστική «ενέργεια παράλογης βίας», ενώ υπέβαλε τα συλλυπητήρια του στον Ιάπωνα πρωθυπουργό Φούμιο Κισίντα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα.
«Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η δολοφονία του Σίνζο Άμπε ήταν μια σοκαριστική ενέργεια παράλογης βίας. Τόνισε τον ρόλο του Σίνζο Άμπε στη δημιουργία των θεμελίων της εξαιρετικής σχέσης Ηνωμένου Βασιλείου-Ιαπωνίας και δήλωσε ότι ήταν ένας πραγματικός φίλος για τη Βρετανία», ανέφερε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.