H Αθηνά Οικονομάκουαπόλαυσε ακόμα ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο. Η ηθοποιός έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι καθώς πέρασε την Κυριακή της πλάι στην πισίνα κάνοντας ηλιοθεραπεία.
Φανερά μαυρισμένη, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε τη νέα της φωτογραφία στο Instagram με μπικίνι γράφοντας για λεζάντα: «Απολαμβάνοντας τον ήλιο, μην ενοχλείτε». Τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν βροχή και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τις τέλειες αναλογίες της αλλά και το μαυρισμένο της κορμί.
Η ηθοποιός πρόσφατα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα επόμενα σχέδιά της, αλλά και την πρόταση που είχε στο παρελθόν για το GNTM: «Για το GNTM μου είχαν πει πως επειδή σαν παρουσιάστρια θα μπορούσα να είμαι και στην επιτροπή αν θα το ήθελα. Ήταν στην εποχή πριν τη Βίκυ Καγιά, μόλις είχα γεννήσει τον Μάξιμο. Μου έχει τύχει να επιλέξω δουλειά και αυτό που είχα ως δεύτερη επιλογή να διαπιστώσω πως τελικά ήταν καλύτερο».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.