Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε τόσο στις αντιδράσεις του κοινού, όσο και στην προσωπική του ζωή.
Αρχικά, ο τηλεοπτικός «Άγγελος» έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τη δραματική σειρά του Alpha και δήλωσε: «Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω για τον Άγγελο στον Σασμό είναι ότι του χρόνου θα είμαι σε άλλη σειρά. Στο τελευταίο γύρισμα, συγκινήθηκα πολύ. Θα μου λείψουν κάποιοι άνθρωποι. Με τη Μαρία Τζομπανάκη, πολλές φορές λέγαμε "ας μη βγούμε και σήμερα τόσο κακοί"».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3f7hb4bamx)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την αγάπη που έχει λάβει από το κοινό: «Τις περισσότερες σκηνές μας τις χάρηκα πάρα πολύ. Ο κόσμος μου λέει πολύ καλά λόγια στον δρόμο. Κάποιες φορές φυσικά, ακούω την ατάκα "άσε ήσυχους τους Σταματάκηδες" . Μπορεί να έχουν και δίκιο».
Αναφορικά με την οικογένειά του, ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέφερε πως θα τον ακολουθήσει στην περιοδεία που θα κάνει.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.