Στα καλύτερά της είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η influencer διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της καθώς μετά τον χωρισμό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο έχει βρει τον έρωτα και την ευτυχία στο πλευρό του Στάθη Σχίζα.
Το μοντέλο μιλάει πλέον ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο, αν και στην αρχή τηρούσε σιγή ιχθύος. Βέβαια σε δηλώσεις της είχε πει πως τον Στάθη Σχίζα τον είχε γνωρίσει πρι από τον πρώην σύζυγό της.
Η Αλεξάνδρα πάντως όσο περιμένει τον αγαπημένο της από τον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο.
Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να κάνει την βόλτα της στα Ματογιάννια, φορώντας πράσινο τοπ και ασορτί παντελόνα που τόνιζαν το καλλίγραμμο σώμα της.
Όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω της πέρα από τα ανδρικά βλέμματα και τα φλας των paparazzi.
Η Αλεξάνδρα Παπαγιώταρου ανέβασε στα stories της μια πολύ σέξι φωτογραφία με μικροσκοπικό μπικίνι
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.