Στο «Γηροκομείο» ο Ηλίας Ψινάκης συναντά μια καλή φίλη από τα παλιά
Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 00:10 στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ
Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 00:10 στο MEGA, στο νέο επεισόδιο της viral σειράς «Στο Γηροκομείο», ο Ηλίας Ψινάκης ανοίγει και πάλι το σπίτι του, για να μας δώσει μια γεύση από τη γεμάτη απρόοπτα καθημερινότητά του αλλά και να υποδεχτεί τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.
Η αγαπημένη σεναριογράφος, ηθοποιός και συγγραφέας Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Ψινάκης μιλάνε για την –άγνωστη στο κοινό– πολύχρονη φιλία που τους συνδέει και θυμούνται απολαυστικά περιστατικά που έχουν ζήσει μαζί. Ποιος ήταν ο ρόλος του στη δημιουργία των «Απαράδεκτων»;
Ακόμα, σε αυτό το επεισόδιο, ο Ηλίας Ψινάκης μάς δείχνει φωτογραφίες από το αρχείο του, αφηγείται ιστορίες με πρωταγωνιστές προσωπικότητες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο Γιάννης Τσαρούχης και ο Ανδρέας Παπανδρέου, φτιάχνει λογαριασμό στο TikTok παρέα με τη βαφτιστήρα του και κάνει self-test μπροστά στην κάμερα!
Μετά το YouTube, όπου έκανε εκατομμύρια views, η σειρά «Στο Γηροκομείο» φέρνει στο MEGA τις πιο απίθανες και αυθόρμητες στιγμές από τη ζωή του πολυσυζητημένου και αντισυμβατικού Ηλία Ψινάκη.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.