Για την πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και την εμμονική της θαυμάστρια μίλησε ηΒάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τόνισε πως δεν θέλει να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση.
«Δεν θέλω να γυρίσω ποέ, η ανάγκη μου είναι το σινεμά, συζητάω μια πολύ ωραία πρόταση. Στην τηλεόραση διεκδικώ εκπομπή, έχω προτείνει ήδη μία. Δεν θα έχει μόνο επώνυμους, τι επώνυμους και κουραφέξαλα. Στη μυθοπλασία δεν θα ξαναγυρνούσα. Με εκπομπή ναι, θα έκανα και σκάνδαλο», είπε χαρακτηριστικά.
«Στην εκπομπή θα ήθελα να έχω μαζί μου τον Βαγγέλη Περρή και τον Αρναούτογλου. Τώρα συζητάω με το κανάλι για την εκπομπή που θέλω», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxelcu51rix)
Όσο για το ελληνικό #metoo, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε πως ευτυχώς, δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. «Δεν υπήρχε η σκληράδα και ο τελματισμός που υπάρχει σήμερα. Όποιος θέλει να μιλήσει για το οτιδήποτε, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ξανά στη γυναίκα που την παρενοχλεί. «Μια γυναίκα με κυνηγούσε και κινήθηκα νομικά, σταμάτησε. Η γυναίκα αυτή είχε καθαρά ερωτικό κόλλημα μαζί μου, νόμιζε ότι είμαστε οικογένεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο 200 φορές την ημέρα και χτυπούσε τα κουδούνι. Σταμάτησα τη δικαστική διαδικασία, όταν με παρακάλεσε να το κάνω και μετά, άρχισε πάλι τα ίδια», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxe14tqh9a1)
Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στη φήμη του sex symbol που είχε στο παρελθόν. «Μου έμεινε "προίκα" ο τίτλος του sex symbol. Υπήρξα τυχερή, αλλά δεν το έβλεπα τότε, στεναχωριόμουν κι έλεγα ότι "δεν με βλέπουν σοβαρά". Η ομορφιά στην Ελλάδα λειτουργεί ως κατάρα. Όταν η Αλίκη πήγε στην Επίδαυρο, μόνο πεπονόφλουδες που δεν της έριξαν, τη χλεύασαν», είπε κλείνοντας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV