Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ανακαλεί για το Survivor - «Δεν υπήρχε σωματική βία, οι εντάσεις πέρασαν»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ανακαλεί για το Survivor - «Δεν υπήρχε σωματική βία, οι εντάσεις πέρασαν»

Ο γνωστός make up artist διευκρίνισε πως τα λόγια του παρεξηγήθηκαν - «Ήταν πράγματα που τα λύσαμε μεταξύ μας και δεν ήταν κάτι σοβαρό», είπε μεταξύ άλλων

emmanoyil
Σχετικά με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη λεκτική βία, που ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε από τους συμπαίκτες του στο Survivor, τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανάρτησε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πολλά από τα όσα δήλωσε, παρεξηγήθηκαν από το κοινό.

«Πάμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί μόλις έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ήθελα να πω ότι κάποια πράγματα που είπα, έχουν ήδη παρεξηγηθεί, έχουν ανακυκλωθεί από μεγάλα σάιτ. Θα ήθελα λοιπόν, να πω ότι σε ένα ριάλιτι υπάρχουν εντάσεις σίγουρα. Εντάσεις που όμως, εμείς οι παίκτες τις λύνουμε, τα βρίσκουμε μεταξύ μας. Εντάσεις που σίγουρα είναι λογικές με όλα αυτά που περνάμε», είπε αρχικά.

«Δεν είπα τίποτα που δεν έχει προβληθεί σε κάποιο επεισόδιο του Survivor. Είπα ότι είχα εντάσεις με τον Τάκη, κάτι που το έχετε δει όλοι. Τα έχουμε παίξει και στο Συμβούλιο τα αποσπάσματα. Είπα ότι είχα ένα σπρώξιμο με τον Τάκη. Θεωρήθηκε ότι με χτύπησε. Καμία σχέση, ήταν παρεξήγηση. Είπα κάποια πράγματα που έχουν παιχτεί και τηλεοπτικά, η παραγωγή τα γνωρίζει και δεν είναι κάτι που αξίζει να πάρει τόσο μεγάλες τηλεοπτικές διαστάσεις», συμπλήρωσε.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ 14/6

Όπως ανέφερε σε επόμενο story του, η ένταση αυτή με τον Τάκη Καραγκούνια εν τέλει λύθηκε κι ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Για να το κλείσουμε το θέμα. Να σας πω ότι δεν υφίσταται σωματική βία. Υπήρξε ένα σπρώξιμο, το οποίο το έπαιξαν κι οι κάμερες και μετά, το έλυσα με τον συγκεκριμένο παίκτη. Υπήρχαν εντάσεις όπως με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη, όμως στην ένωση μου ζήτησαν συγγνώμη κι ανακάλεσαν στο συμβούλιο. Ανακάλεσα κι εγώ κι όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε πως τα λόγια του μεγαλοποιήθηκαν και δεν έπρεπε το κοινό να δώσει τόσο μεγάλη σημασία σε τέτοια ανούσια πράγματα.

«Θα ήθελα να πω με το χέρι στην καρδιά και με πολλή αλήθεια και αγάπη προς την παραγωγή του Survivor, πως ήταν πράγματα που τα λύσαμε μεταξύ μας και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα ήθελα να μείνω εδώ και να πω ότι καμιά φορά μια κουβέντα την παίρνουν και τη μεγαλοποιούν. Όλα είναι μια χαρά», δήλωσε κλείνοντας.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως κατά τη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε: «Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα. Δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου... Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι γκέι, στρέιτ. Με έβριζαν. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη».



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα ξανά η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού


Κρήτη: Το μεσημέρι η κηδεία του 22χρονου - Βάφτισαν το βρέφος του, του έδωσαν το όνομά του πατέρα του


Fuel pass: Έρχεται γενναία παρέμβαση, αυξημένη επιδότηση στα νησιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης