Η Ελένη Φιλίνη γιόρτασε τα φετινά γενέθλιάτης με καλούς της φίλους. Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ενώ δεν παρέλειψε να πάρει θέση, σχετικά με ό, τι αφορά την ηλικία της.
Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε:
«Ο χρόνος είναι σχετικός, αν δεχτούμε τον Αϊνστάιν έχω νιώσει πολύ μεγάλη και πολύ μικρή. Δεν λέω ηλικία γιατί ό,τι και να πω δεν θα με πιστέψουν».
Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η Ελένη Φιλίνη σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη. Για τις εικόνες που κυκλοφόρησαν από τον σπασμένο τάφο του ηθοποιού, η ίδια σχολίασε ότι: «Αισθάνθηκα θλίψη όταν είδα κατεστραμμένο το μνήμα του Στάθη ψάλτη, άλλα δεν με παραξενεύει τίποτα».
Ακόμη, μίλησε και για τις «ατασθαλίες», που κάνει. Σε σχετική ερώτηση, η ίδια απάντησε ότι: «Τι λες καλέ; Είμαι γλυκατζού! Λιποθυμάω αν δεν φάω γλυκό», ενώ αργότερα, δεν δίστασε να μιλήσει και για το φλερτ από έναν θαυμαστή, ο οποίος μάλιστα ήταν και αρκετά χρόνια μικρότερός της. «Με έχει φλερτάρει άνδρας 35 χρονιά μικρότερος», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6whg9zit61)
Σε άλλη συνέντευξή της, πριν από μερικές ημερες, η Ελένη Φιλίνη είχε μιλήσει ξανά για το κομμάτι του φλέρτ, ανατρέχοντας στις παλιές εποχές και τη διαφορά στον τρόπο που φλερτάρουν οι άνθρωποι σήμερα. Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σεξουαλική κακοποίηση.
«Το φλερτ στη δεκαετία του ’80 ήταν όμορφο, ήμασταν και εμείς παιδιά τότε. Φοβάμαι ότι σήμερα όμως το φλερτ μπορεί να το πει κάποιος και σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα έχουμε πάει στο άλλο άκρο που εκεί πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πως δεν είχα βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Ποια γυναίκα δεν έχει βιώσει; Σε οποιοδήποτε χώρο. Το έπαθα και έχασα αρκετές δουλειές. Αλλά έχω χάσει δουλειές και για άλλους λίγους, δεν είναι μόνο η σεξουαλική παρενόχληση. Υπάρχουν και πολλά άλλα μη αξιοκρατικά», είχε δηλώσει.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.