Ένας 56χρονος ναύτης τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε φορτηγό-οχηματαγωγό πλοίο με κυπριακή σημαία που ήταν ελλιμενισμένο στην περιοχή.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής, ο άνδρας, υπήκοος Αιγύπτου και μέλος του πληρώματος του πλοίου, τραυματίστηκε ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπάρι του φορτηγού-οχηματαγωγού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, υπέστη τραυματισμό στο δάκτυλο του αριστερού χεριού, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί κάταγμα.
Μετά το περιστατικό, ο ναύτης μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.