H Ελένη Φιλίνη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο.
«Το φλερτ στη δεκαετία του ’80 ήταν όμορφο, ήμασταν και εμείς παιδιά τότε. Φοβάμαι ότι σήμερα όμως το φλερτ μπορεί να το πει κάποιος και σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα έχουμε πάει στο άλλο άκρο που εκεί πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πως δεν είχα βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Ποια γυναίκα δεν έχει βιώσει; Σε οποιοδήποτε χώρο».
«Το έπαθα και έχασα αρκετές δουλειές. Αλλά έχω χάσει δουλειές και για άλλους λίγους, δεν είναι μόνο η σεξουαλική παρενόχληση. Υπάρχουν και πολλά άλλα μη αξιοκρατικά».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.