Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες»

Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες»

«Εάν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο», είπε η ηθοποιός

Tsaggani
Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στη σειρά «Σαββατογεννημένες».

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω, τον έναν με χειροπέδες, τον άλλον… Λέω, “αυτό που βλέπω τώρα το βλέπω; Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου. Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού. Εάν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο. Τον καρκίνο τον έβγαλα από το άγχος», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σαββατογεννημένες» όπου παραδέχτηκε ότι έδωσαν άλλη τροπή στην καλλιτεχνική της πορεία και την έκαναν να «πάρει το αίμα της πίσω». «Μετά τις “Σαββατογενννημένες” πήρα το αίμα μου πίσω, υπήρχαν επιχειρηματίες που μου έλεγαν ότι δεν έχουν θέση για μένα στον θίασό τους. Μετά, τους έλεγα ότι δεν θέλω εγώ! Βεβαίως χτυπάει το τηλέφωνο τώρα, αλλά δεν θέλω. Φοβάμαι ότι θα ξαναβγάλω καρκίνο από το άγχος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjzcpdpit495)

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες από σήμερα - Σε υψηλές θερμοκρασίες ο υδράργυρος


Πλεύρης: «Πιθανή η κατάργηση της μάσκας από 1η Ιουνίου - Προφανώς θα έχουμε νέα έξαρση το φθινόπωρο»


Ταμειακές μηχανές – POS: Πότε θα γίνει η realtime διασύνδεση με την εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης