Ζέτα Δούκα: «Έχω προδοθεί από φιλία και από γυναίκα και από άντρα»
«Οι φιλίες οι οποίες έχουν κρατήσει στη ζωή μου έχουν κρατήσει για πολύ ουσιαστικούς και συγκεκριμένους λόγους», είπε η ηθοποιός
Η Ζέτα Δούκα παρουσίασε τα παιδικά βιβλία που έγραψε και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα». Η ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για τη φιλία, αλλά και την προδοσία που έχει βιώσει.
«Δεν ήμουν ένα παιδί δύσκολο στις φιλίες του. Ωστόσο, οι φιλίες οι οποίες έχουν κρατήσει στη ζωή μου έχουν κρατήσει για πολύ ουσιαστικούς και συγκεκριμένους λόγους, που έχουν να κάνουν και με την σύμπλευση. Έχω παιδικές φίλες, οι οποίες έχουν κρατηθεί κι αυτά που έχουμε να πούμε είναι η αναφορά στο παρελθόν. Οι φίλες μου με τις οποίες συμπορεύομαι είναι φίλες των τελευταίων πολλών ετών, οι οποίες κρατούν μία στάση ζωής και μία στάση μυαλού που μου ταιριάζει και με πάει παρακάτω», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.
Η Ζέτα Δούκα είπε στη συνέχεια: «Ναι, έχω προδοθεί από φιλία. Και από γυναίκα και από άντρα, η φιλία δεν έχει φύλο».
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.