Δημήτρης Λιγνάδης: Πλησιάζει η δίκη του - Θα μεταφερθεί από τις φυλακές Τρίπολης στον Κορυδαλλό
Έτοιμο το σχέδιο μεταγωγής του από τις φυλακές Τρίπολης - Στις 11 Φεβρουαρίου ξεκινά η δίκη του
Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ξεκινά η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το Πρωινό, οΔημήτρης Λιγνάδης θα μεταφερθεί σε λίγες ημέρες πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη στον Κορυδαλλό και το σχέδιο μεταγωγής του έχει ήδη ετοιμαστεί. Πρόκειται σύμφωνα με την ίδια εκπομπή για ένα 24ωρο σχέδιο προστασίας προς τον σκηνοθέτη, καθώς θα τον φυλάνε και καθ’ οδόν από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα μείνει στην Αθήνα.
Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην Α’ πτέρυγα, καθώς η παρουσία του κρίνεται πιο ασφαλής. Στην εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα μίλησε ο δικηγόρος των δύο ανδρών που ζουν στο εξωτερικό και κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, κ. Ιωάννης Βλάχος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι πελάτες του θα παραστούν στη δίκη και ότι από πλευράς τους δεν θα ζητηθεί αναβολή της διαδικασίας.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.