Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την προσωπική τους σχέση πριν εκείνος κριθεί προφυλακιστέος στις φυλακές Τριπόλεως.
Από το πλατό του «Στούντιο 4» ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών υποστήριξε: «Θυμώνω πολύ το τελευταίο διάστημα όταν βγαίνουν άνθρωποι, ειδικές γυναίκες, και λένε:" Πέρασα δύο ώρες στο καμαρίνι, δεν με πείραξε κανείς, δεν διαγράφω τα άλλα ". Αυτό με ενοχλεί. Μπορεί να περάσει καταπληκτικά στο καμαρίνι, όπως και γω πέρασα πολύ ωραία με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και δέκα ολόκληρα χρόνια δούλευα μαζί του από την πρωί ως το βράδυ».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Στούντιο 4»:
«Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Σε μία περίπτωση, δε, στάθηκε πλάι μου σαν να ήμουν αδελφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη», εξήγησε ο ΣπύροςΜπιμπίλας και πρόσθεσε: «Δεν αρνούμαι ότι ήμουν εγκάρδιος φίλος του, δεν αρνούμαι ότι σε πολύ προσωπικό μου πρόβλημα στάθηκε, αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω ». «Νιώθω περίεργα και άμαχανα απέναντι σε αυτούς που μιλάνε έτσι. Πρέπει να ακούς και τους άλλους ανθρώπους τι λένε» , τόνισε.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή