Αν και η είσοδος του Ιάσονα Λάιου στο σπίτι του GNTM ήταν δεδομένη, ο ίδιος τελευταία στιγμή αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς δέχτηκε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό.
Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή Happy Day και μίλησε σχετικά με την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μόδας.
«Ήταν μία δουλειά παγκόσμιας εμβέλειας, όπως είπα και στους κριτές. Δεν έχει βγει ακόμα η δουλειά, οπότε δεν μπορώ να το πω ακόμη. Είναι ένας μεγάλος οίκος και είναι για άρωμα. Είναι πολλά τα λεφτά, με πολλά μηδενικά για κάτι τέτοιο. Δεν ήταν βέβαια, μόνο τα λεφτά που σκέφτηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Λάιος.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο GNTMκαι μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να τον δούμε ξανά στον διαγωνισμό μόδας: «Δεν γνώριζα ότι η πρόταση θα ερχόταν την ίδια στιγμή. Δεν μπορούσε να βρεθεί μέση λύση και δεν θα ήταν δίκαιο για τα παιδιά. Είναι πολύ διαφορετικό το GNTM και θα είχε να μου δώσει πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα. Με την δημοσιότητα μπορεί να ανέβει και το κασέ σου».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.