Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στη μοναδική συναυλία της στο Μόντε Κάρλο - Το ρούχο με τους 230.000 κρυστάλλους και ο... Ζορμπάς

Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στη μοναδική συναυλία της στο Μόντε Κάρλο - Το ρούχο με τους 230.000 κρυστάλλους και ο... Ζορμπάς

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνισή της στη θρυλική σκηνή του Salle des Etoiles Sporting

avissi-0
Είναι η απόλυτη, η μια και μοναδική. Είναι η Άννα Βίσση που ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου  για πρώτη φορά στη θρυλική σκηνή του Salle des Etoiles Sporting στο Μόντε Κάρλο και μάγεψε με τη φωνή της και τη σκηνική της παρουσία τα πλήθη.

Οι Έλληνες και ξένοι θαυμαστές της, είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν επί σκηνής και να διασκεδάσουν με τις μεγάλες επιτυχίες της κατά τη διάρκεια ενός high-end dinner.

Η απόλυτη Ελληνίδα στα λαμπερή, απαστράπτουσα και γεμάτη ενέργεια μαγνήτισε τα βλέμματα, τόσο με τις μοναδικές της ερμηνείες πάνω στη σκηνή όσο και με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε μία custom made δημιουργία του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου, ειδικά φτιαγμένη για τη μοναδική συναυλία στο Salle des Etoiles Sporting.

Εμφάνιση glam και ροκ, εμπνευσμένη από τους θρύλους της μουσικής σκηνής, όπως Janis Joplin, David Bowie και την iconic Grace Jones.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα ολοκέντητο σακάκι με αλυσίδες που τελειώνουν σε κρόσσια και μία κρυστάλλινη τιρκουάζ φόρμα διακοσμημένη με 230,000 κρυστάλλους στο χρώμα του light sapphire. Αναμφισβήτητα αυτή ήταν μια τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της, σε live shows performances στην καριέρα της.

Κλείσιμο



Δείτε το βίντεο με την Άννα Βίσση να ξεσηκώνει το κοινό με το Ζορμπά - Στο 5:37

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η ορχήστρα έπαιξε το Ζορμπά και όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν.

Anna Vissi👑Prince Alberto II 👑The Prince and the Queen 👑Monaco 25/9/2021#monaco #montecarlo


Φωτογραφίες από την εμφάνισή της στη σκηνή
Anna_Vissi19
vissi1
vissi12
vissi13
vissi14
vissi15
vissi16
vissi17
vissi18


Στη συναυλία της Άννας Βίσση, μεταξύ άλλων το παρών τους έδωσαν η Σούλα Λιάκου, η Χριστίνα Πολίτη, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ανέβηκε στην σκηνή, την ώρα που η καταξιωμένη Κύπρια ερμηνεύτρια τραγουδούσε τη διαχρονική της επιτυχία «Δώδεκα».



Συναυλία για περιβαλλοντικό σκοπό
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία της Άννας Βίσση θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία της Μεσογειακής φώκιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης