Βίσση - Ρέμος στο Μονακό: Τραγουδούν on stage μπροστά στον πρίγκιπα Αλβέρτο

Βίσση - Ρέμος στο Μονακό: Τραγουδούν on stage μπροστά στον πρίγκιπα Αλβέρτο

«Έκπληξη» η παρουσία του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τίμησε την καλλιτέχνιδα στο Monte Carlo Sporting, στην αίθουσα Salle des Etoiles, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί της on stage, αφήνοντας υπονοούμενα... επικείμενης συνεργασίας

vissi_remos_xr
'Ενα βράδυ ήταν αρκετό για να καταφέρει να μαγέψει τους κοσμοπολίτες καλεσμένους της, ανάμεσά τους και τον Πρίγκιπα του Μονακό, η  απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο «Monte Carlo Sporting» το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα «Salle des Etoiles» προσέλκυσε «ηχηρά» ονόματα  του επιχειρείν, της Ναυτιλίας, εφοπλιστικών οικογενειών, αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η Άννα Βίσση παραχώρησε για πρώτη φορά μια μοναδική συναυλία (για την ακρίβεια dinner show) στο Monte Carlo Sporting, στην αίθουσα Salle des Etoiles.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων (που ξεκινούσαν από 707 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό), θα διατεθούν στο Ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο Αλβέρτος του Μονακό.

«Έκπληξη» και η παρουσία του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τίμησε την καλλιτέχνιδα, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί της on stage, αφήνοντας υπονοούμενα... επικείμενης συνεργασίας.

«Άννα forever, σ'αγαπάμε», αναφώνησε ο καλλιτέχνης,  υποκλινόμενος...

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να τους απολαύσετε σε ένα ντουέτο - Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες ερμηνεύουν το τραγούδι της Άννας Βίσσης «Πράγματα» που κυκλοφόρησε το 1986. 

Βίσση - Ρέμος


Κλείσιμο
Την επιμέλεια και τη διοργάνωση της συναυλίας  ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο pr manager Γιώργος Ντάβλας. 

Υπενθυμίζεται ότι, σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις  2 Οκτωβρίου, η οικογένεια που ίδρυσε τη Νaftomar Shipping & Trading ετοιμάζεται για τον γάμο του Σάμι Ζέιν με την Λόρεν Φαν Μπέρκελ στο Μονακό και... με «guest star» τον  Αντώνη Ρέμο τα πάρτι έχουν ήδη ξεκινήσει, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και ο ήχος του μπουζουκιού να ηχεί παντού! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί πάρτι πριν από τον γάμο, στο La Terrasse, ενώ το γαμήλιο δείπνο και η δεξίωση θα φιλοξενηθούν στο Monte Carlo Sporting. 

Στο Μονακό βρίσκονται ήδη «δυνατά» ονόματα της ναυτιλίας και της επιχειρηματικής ελίτ που έχουν κλείσει δωμάτια στο  «Hotel de Paris» και το «Monte Carlo Bay».

Ο γάμος τους το Σάββατο 2 Οκτωβρίου είναι αναμφίβολα το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, με τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται το επερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κοσμοπολίτικο και λαμπερό Μόντε Κάρλο.


Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανικές εκλογές: Όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα μετά την εποχή Μέρκελ

Φάκελος Ελπιδοφόρος - Όλο το εκκλησιαστικό και πολιτικό παρασκήνιο

Πληρωμές αναδρομικών: Περιορισμένος ο αριθμός των τελικών δικαιούχων και των ποσών που θα λάβουν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης