Την αποκάλυψη πως δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε στο dikastikoreportaz.gr ο Θέμης Σοφός.
«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη». Αυτή είναι η λακωνική δήλωση του γνωστού δικηγόρου Θέμη Σοφού και υποψηφίου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Νωρίτερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα ο ίδιος ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί τον κωμικό ηθοποιό μαζί με την Κική Πακιρτζίδου. Ο δικηγόρος αποκάλυψε επίσης ότι δεν θα κάνει μήνυση στις γυναίκεςπου τον κατηγορούν.
Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Ιούλιο κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δυο απόπειρες. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV