Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1

Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1

Νέες δηλώσεις από την οικογένεια του δολοφόνου - «Έχω πάθει σοκ, δεν το πιστεύεω», έλεγε η Φαίη Σκορδά - Είχαν προηγηθεί οι γονείς του 40χρονου - «Η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει», είπε - Σήμερα η κηδεία της Ντόρας - Δείτε βίντεο

theios-dolofonos-rodos-5
Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο θείος του 40χρονου δράστη της δολοφονίας και αυτόχειρα στην Ρόδο για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής ο θείος του δολοφόνου της Ντόρας κατηγόρησε τα media ότι παρουσιάζουν μία κακή εικόνα για τον ανιψιό του και τόνισε πως «ορισμένες πράξεις των γυναικών οδηγούν τους συντρόφους τους σε ακραίες συμπεριφορές».

Όπως είπε, απευθυνόμενος στα Μέσα, «παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή». «Δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε», είπε για τον ανιψιό του και συμπλήρωσε πως «η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει».

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι», είπε.

Την ίδια ώρα, παράλληλα με τα όσα ακούγεται να λέει ο θείος του δολοφόνου, στο στούντιο του ΑΝΤ1 επικρατεί παγωμάρα, με τους δημοσιογράφους να κοιτούν αποσβολωμένοι μη μπορώντας να αντιδράσουν.

Χαρακτηριστικές είναι οι κινήσεις της Φαίης Σκορδά η οποία δίχως να ακούγεται εμφανίζεται να φωνάζει «τι λέει».

Στην συνέχεια της εκπομπής και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη, η Φαίη Σκορδά λέει πως «κάποιος θα νόμιζε πως είναι φάρσα αυτό». «Έχω πάθει σοκ, δεν το πιστεύω», λέει στην συνέχεια.

Δείτε βίντεο:

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cehy14qvfesp-sf)

«Το έκανε από την μεγάλη του αγάπη»

Από την άλλη την αγανάκτηση των χρηστών του διαδικτύου έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας του 40χρονου, οι οποίοι πάνω στον δικό τους πόνο προσπάθησαν να δικαιολογήσουν με την στάση τους την πράξη του παιδιού τους.

Ο πατέρας του έφτασε να πει στον Alpha την Πέμπτη πως το παιδί του ο,τι έκανε το έκανε για την μεγάλη αγάπη που έτρεφε προς την 31χρονη: «Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος και από τη στιγμή που το παιδί μου αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Έχω τον πόνο μου αυτή τη στιγμή, έχασα τον γιο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω το ο,τιδήποτε αυτή τη στιγμή. Αυτό που έκανε το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη».

Διαβάστε επίσης: Νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο: «Ήθελε να αλλάξει τις κάμερες για άλλοθι» - Τι είδε αυτόπτης μάρτυρας

Όσο για τη μητέρα του επέλεξε να πει πως εξαιτίας της ευαισθησίας του, ο γιος της έκανε λάθος επιλογές συντρόφων:

«Έγινε το γεγονός; … Τελείωσε. Έφυγε το παιδί μου; Ήταν και οι δύο δυναμικοί. Δεν ρίχνω βάρος σε κανέναν. Κι ο γιος μου έκανε απλά λάθος επιλογές. Κι ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα. Δεν κατηγορώ καμία, καμία δεν κατηγορώ. Καμία. Η κάθε μία κατά τη δύναμή της. Το παιδί μου έμπλεξε με λάθος άτομα. Το παιδί μου είναι καλό. Έμπλεξε λάθος. Απλά», είπε η μητέρα του 42χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα, που δίνει τη δική της εκδοχή για τη σχέση που διατηρούσε το ζευγάρι.

«Είχαν ένα κακό. Ένα κακό… και οι δύο έψαχναν… δεν ξέρω… εκείνη έκανε την αρχή, ακολούθησε και ο δικός μου… Έψαχνε το παρελθόν ο ένας του άλλου… και με ποιους, και με πόσους και με τι και μ’ αυτό… Χαζομάρες… Κι εκείνος είχε… την αγαπούσε κι ήθελε να την κρατήσει. Μου λέει ‘μαμά, όλα διορθώνονται’. Του λέω ‘δεν βελτιώνονται οι άνθρωποι…’ … ’Ναι, αλλά ρε μάνα, την αγαπάω’. Κι εκείνη μια μέρα έφυγε. Κατέβασε τις κουρτίνες, κατέβασε… πήρε τα σεντόνια, πήρε τις πετσέτες, ό,τι είχε φέρει μέσα στο σπίτι. Τέσσερις η ώρα το πρωί έφυγε. Κι 7 του μήνα, παραμονή στο γενέθλιο της Παναγίας, ξαναγύρισε η Ντόρα. Της λέω ‘αγάπη μου, κοριτσάκι μου, δεν ανοίγουμε τη πόρτα και φεύγουμε, δεν παραιτούμαστε έτσι’. Οκτώ φορές είχε φύγει και κοπάναγε τις πόρτες».

Δείτε βίντεο: Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου
Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου


Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστοι στο δημόσιο: 300 ευρώ πρόστιμο αν δεν κάνουν τεστ

Έγκλημα στην Ρόδο: Συγκλονιστική μαρτυρία από πρώην σύντροφο του 40χρονου - Ξύλο, κάμερες και παρακολουθήσεις

«Πονοκέφαλος» για τον Τζο Μπάιντεν: E-mails «καίνε» τον γιο του, Χάντερ - Οι προμήθειες εκατομμυρίων που ζητούσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης