Δημήτρης Ρόκκος για Τούνη: «Ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories από τις καταστροφικές πυρκαγιές, μπας και πάρουν κανένα like»

Δημήτρης Ρόκκος για Τούνη: «Ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories από τις καταστροφικές πυρκαγιές, μπας και πάρουν κανένα like»

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου ξεσπά μετά τις πρόσφατες δηλώσεις και τις αναρτήσεις της διάσημης influencer

rokkos-touni
Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τα κλειστά ταβερνάκια στους Παξούς λόγω του καύσωνα έχουν εξοργίσει πολλούς, ανάμεσά τους και τον γιο του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Ρόκκος δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι στιγμής για τις διαμαρτυρίες της Ιωάννας Τούνη, όμως το έκανε αυτή την φορά, καθώς τον εξόργισαν οι πρόσφατες αναρτήσεις της για τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα.

Ο νεαρός τραγουδιστής έγραψε σε ένα insta story του: «Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες βιζ… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς και τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους. Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν».

Δείτε την ανάρτησή του:

ροκκος


Ειδήσεις σήμερα:

Εκρηκτικό κοκτέιλ καπνού και καύσωνα για τις επόμενες ημέρες - Τι πρέπει να προσέξετε

Κορωνοϊός: Ο 15Αύγουστος θα αλλάξει τον χάρτη των κρουσμάτων – Το καλό και το κακό σενάριο

Ιταλία: Ζητεί για ακόμη μια φορά ανακατανομή των προσφύγων και των μεταναστών στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης