Η Αθηναΐς Νέγκα στηρίζει Τούνη: «Την πέφτουν στην Τούνη, διότι είναι εύκολο να την κράξουν κάτι πανελίστες με επάγγελμα τη χοντράδα»

Η Αθηναΐς Νέγκα στηρίζει Τούνη: «Την πέφτουν στην Τούνη, διότι είναι εύκολο να την κράξουν κάτι πανελίστες με επάγγελμα τη χοντράδα»

Η δημοσιογράφος εξέφρασε την γνώμη της για τον σάλο, που έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τα εστιατόρια στους Παξούς

νεγκα
Μετά τον σάλο, που προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το ωράριο λειτουργίας των εστιατορίων στους Παξούς, πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της showbiz έχουν εκφράσει την άποψή τους.

Πολλοί από αυτούς έσπευσαν να «κρίνουν» την γνωστή influencer για το παράπονό της, δεδομένου του καύσωνα, αναφέροντας πως δεν σκέφτεται τους ανθρώπους, που δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

τουνη_δηλωση


Βέβαια, τα τηλεοπτικά πάνελ δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την ανάρτηση της Τούνη και σχεδόν «την κατασπάραξαν» για την -καθ' αυτούς- αναισθησία της.

Στο πλευρό της λοιπόν, μετά από όλη αυτή την επίθεση, που δέχτηκε, επέλεξε να σταθεί η Αθηναΐς Νέγκα. Η δημοσιογράφος με μία δημοσίευσή της στο Twitter πήρε θέση για το ζήτημα.

«Την πέφτουν στη Τούνη διοτι είναι εύκολο να την κράξουν κατι πανελίστες με επάγγελμα τη χοντράδα.Η Τούνη θίγει τα εργασιακά;είναι μια κοπέλα που φωτογραφίζεται,ας περάσει μια δήλωση της ως ασήμαντη.αν αντέχουν οι ηθικοί, ας τα βάλουν με τους Έλληνες εργατοφαγους εργοδότες», έγραψε η δημοσιογράφος.





Ειδήσεις σήμερα:

Τα συγχαρητήρια της Κομανέτσι στον Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

Λουκίδης: 11 χρόνια μετά δεν ζήτησαν συγγνώμη όσοι μιλούσαν για παρενέργειες του εμβολίου ενάντια στον Η1Ν1

Σαουδική Αραβία: Το βασίλειο του θανάτου - Μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων αποκαλύπτει έκθεση-«κόλαφος» για το Ριάντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης