Το μοντέλο Παρασκευή Κερασιώτη, πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης και του χαρακτήρα της.
Αν και κατάφερε να τραβήξει τα φώτα επάνω της, έστω και για λίγο, και να φτάσει στην τελική τριάδα του ριάλιτι του «Star», αυτή την περίοδο εργάζεται ώς σερβιτόρα σε μαγαζί της Μυκόνου, καθώς βρήκε άλλο τρόπο για να βιοποριστεί.
Συγκεκριμένα, εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί στη Μύκονο. Η κάμερα του «Mykonos Live TV» την κατέγραψε εν ώρα εργασίας στο «νησί των Ανέμων».
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.