Είναι ο πιο περιζήτητος ποδοσφαιριστής της Ευρώπης. Ομάδες-μεγαθήρια, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ ρίχνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα πόδια του, για να τον αποκτήσουν.
Ο λόγος για τον Νορβηγό επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Erling Haaland, που, πριν επιλέξει τον σύλλογο που θα συνεχίσει την καριέρα του, ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο, προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.
Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον 21χρονο στράικερ να διασκεδάζει με φίλους στο γνωστό cocktail & champagne bar Queen στα Ματογιάννια. O ξανθομάλλης άσσος συνοδευόταν από σωματοφύλακες, που δεν άφηναν όσους τον αναγνώρισαν να τον πλησιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Τη φετινή σεζόν ο Haaland σημείωσε 41 γκολ σε 41 αγώνες με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, γεγονός που έκανε τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ να επιθυμούν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, προσφέροντας έως και 200 εκατομμύρια ευρώ!
Δείτε τον Νορβηγό άσο να διασκεδάζει στο «νησί των ανέμων», στο βίντεο του Mykonos Live TV:
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.