Νταϊάν Ουόρεν: Η γυναίκα με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ δεν έχει κερδίσει ούτε ένα αγαλματίδιο
Δεν κατάφερε ούτε φέτος να διεκδικήσει το χρυσό αγαλματίδιο - Το Όσκαρ Καλύτερου Αυθεντικού Τραγουδιού πήγε στην H.E.R.
Πέννυ Λουπάκη
Για άλλη μία χρονιά, η Νταϊάν Ουόρεν τέθηκε ως υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερου Αυθεντικού Τραγουδιού, με την εν λόγω υποψηφιότητα να είναι η 12η στο ενεργητικό της.
Εώς τώρα η 64χρονη συνθέτρια δεν έχει κερδίσει κανέναΌσκαρ, παρ' όλο που το όνομα της βρίσκεται συχνά στη λίστα της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Μάλιστα, κατέχει το ρεκόρ της γυναίκας με τις περισσότερες υποψηφιότητες, χωρίς κανένα αγαλματίδιο.
Φέτος, η Νταϊάν Ουόρεν ήταν υποψήφια για το τραγούδι της «Io Si» ("Seen") με την Laura Pausiniστην ταινία «La Vita Davanti a Se» ("The Life Ahead"). Tελικά, δεν κέρδισε ούτε αυτό το Όσκαρ, με την H.E.R. να τήν προσπερνά με το τραγούδι της «Fight For You». Μάλιστα, στο preshow της απονομής, ερμήνευσε το τραγούδι της στο πιάνο μαζί με την Laura Pausini και ανέφερε πως φέτος είναι «έτοιμη να κερδίσει».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.