Survivor: Οι τρεις κόκκινες υποψήφιες προς αποχώρηση και τα... μαγειρέματα

Survivor: Οι τρεις κόκκινες υποψήφιες προς αποχώρηση και τα... μαγειρέματα

Η μάχη για την δεύτερη ασυλία, οι εντάσεις για την ψηφοφορία και η ποινή στους κόκκινους για την Ανθή Σαλαγκούδη- Δείτε βίντεο

σουρβαιβορ
Άρωμα γυναίκας είχε η ψηφοφορία των κόκκινων στο Survivor 4, καθώς Ανθή Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη θα δώσουν… μάχη για το ποια θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και ποια θα επιστρέψει σπίτι της.

Το θέμα συζήτησης στην παραλία των κόκκινων στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν οι εντάσεις που προκλήθηκαν στο συμβούλιο κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας που ανέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη. Η Σοφία Μαργαρίτη επιμένει ότι υπήρχε γραμμή για την ψηφοφορία. Η Καρολίνα Καλύβα έδειξε να μην συμφωνεί με τα όσα έλεγε και έπραξε η συμπαίκτρια της.



Λίγο αργότερα η Σοφία μετέφερε στην Ανθή τα όσα ειπώθηκαν με τη δημοσιογράφο να ζητάει τα ρέστα από την Καρολίνα και η pilates instructor να εκνευρίζεται για το… μαγείρεμα εις βάρος της.


Κλείσιμο

Η Σοφία στη συνέχεια ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο με το μαγείρεμα.



Τα όσα έγιναν στο συμβούλιο και κυρίως τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για την Ανθή Σαλαγκούδη και την ιδιότητα του πατέρα της αποτέλεσαν θέμα συζήτησης και για την μπλε ομάδα, οι παίκτες της οποίας αυτή τη φορά είχαν τον ρόλο θεατή στην ψηφοφορία, καθώς είχαν κερδίσει άνετα το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας. Ο Νίκος Μπαρτζής έδειξε να συμφωνεί με τα όσα υποστήριξε ο τραγουδιστής της αντίπαλης ομάδας.



Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης, η Ανθή Σαλαγκούδη ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί, με τον παρουσιαστή του Survivor 4 να εξηγεί ότι αυτό θα επιφέρει ποινή για τους κόκκινους. Η για πέμπτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση απάντησε ότι η ομάδα της θα προτιμήσει το πέναλτι από το να αγωνιστεί και να χάσουν. Σε αυτό συμφώνησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι έτσι της είπαν και οι φίλες της, με την Μαριάνθη Κάσδαγλη να παίρνει θέση επί του θέματος.



Θέματα υπάρχουν όμως και στους μπλε και στην υπο-ομάδα των Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και Ελευθερίας Ελευθερίου, την οποία έχουν βάλει στο στόχαστρο οι υπόλοιποι. Ο Αλέξης Παππάς πάντως πιστεύει ότι ανοίγουν μια λακκούβα στην οποία θα πέσουν οι ίδιοι μέσα. Για την αλλαγή συμπεριφοράς του Αλέξη αναφέρθηκε ο Νίκος Μπαρτζής, ο οποίος θεωρεί πως ο ηθοποιός έχει αρχηγικές τάσεις που δεν του βγαίνουν.



Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά απαιτητικός για ακόμα μια φορά. Είχε πολύ λάσπη και κατέληγε σε ένα παζλ με σανιδες πριν βρουν στόχο με μπάλες που θύμιζαν αυτές του ράγκμπι σε μια απόχη. Αυτή τη φορα ο αγώνας ήταν ισορροπημένος. Ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να δώσει κόντρα στην Σοφια Μαργαρίτη κατάφερε να δώσει προβάδισμα δυο πόντων για την ομάδα της κάνοντας το 8-6.



Το ματς πήγε στον τελικό και στο 9-9 Ηλίας Μπόγδανος και Καρολίνα Καλύβα θα τα έβαζαν με τους Τζειμς Καφετζή και την Μαριαλένα.  Οι μπλε έγραψαν το τελικό 10-9 και και έστειλαν για 2η συνεχόμενη ημέρα τους κόκκινους στο συμβούλιο να… βγάλουν τα μάτια τους.



Το δεύτερο τοτέμ πήγε στους μπλε με τον Τζειμς Καφετζή να σχολιάζει και την απόφαση των κόκκινων να μην αγωνιστεί η Ανθή, χαρακτηρίζοντας την ασέβεια προς το πρόσωπό της.




Στο συμβούλιο φάνηκε πως οι κόκκινοι είχαν αποφασίσει για το δεύτερο άτομο που θα ψήφιζαν προς αποχώρηση και δεν ήταν άλλο από τη Σοφία Μαργαρίτη που συγκέντρωσε 8 ψήφους.

Με τη σειρά της η Καρολίνα Καλύβα που είχε ατομική ασυλία αποφάσισε για το καλό της ομάδας, όπως είπε, να υποδείξει τρίτο προς αποχώρηση την Μαριάνθη Κάσδαγλη.




Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση πήραν θέση για την ψηφοφορία με τη Σοφία να κάνει λόγο για «τσοπάνη στο μαντρί» που θεωρεί πως ειναι ο Γιώργος Κοψιδάς και την Ανθή Σαλαγκούδη  να μετονομάζει το παιχνιδι απο Survivor σε «γυρίζει την μπιφτέκα», ενώ η Μαριάνθη ήταν πιο ήπια στα σχόλια της.  






Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Πιο βαθιά στο «κόκκινο» η Αττική - «Κλειδώνει» η παράταση του lockdown 

Υπόθεση Λιγνάδη: Σφοδρή σύγκρουση δικηγόρων - Νέες αποκαλύψεις προανήγγειλε ο συνήγορος του μηνυτή 

Ποια είναι η επικίνδυνη τρίτη σύζυγος του «Ελ Τσάπο» που συνελήφθη στην Ουάσιγκτον 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης