Φαίνεται πως η επιβίωση στο Survivor είναι πολύ δύσκολη και όπως έχουμε δει οι «κακουχίες» που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι παίκτες είναι πολλές. Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο που αποχώρησε γιατί δεν άντεξε στις αντίξοες συνθήκες ο Γιώργος Λιανός χθες βράδυ ανακοίνωσε ότι και η Ανθή Σαλαγκούδη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η οποία μετά τον αγώνα της με την Άννα Μαρία κατέρρευσε λόγω χαμηλής πίεσης.
«Να σας ενημερώσω ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, επειδή έχει χαμηλή πίεση μεταφέρεται στην κλινική με εντολή γιατρού. Άρα δεν να συνεχίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.
Είχε προηγηθεί η νοσηλεία της Μαριπόζα η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που «πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα».
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.