Φαίνεται πως η επιβίωση στο Survivor είναι πολύ δύσκολη και όπως έχουμε δει οι «κακουχίες» που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι παίκτες είναι πολλές. Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο που αποχώρησε γιατί δεν άντεξε στις αντίξοες συνθήκες ο Γιώργος Λιανός χθες βράδυ ανακοίνωσε ότι και η Ανθή Σαλαγκούδη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η οποία μετά τον αγώνα της με την Άννα Μαρία κατέρρευσε λόγω χαμηλής πίεσης.
«Να σας ενημερώσω ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, επειδή έχει χαμηλή πίεση μεταφέρεται στην κλινική με εντολή γιατρού. Άρα δεν να συνεχίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.
Είχε προηγηθεί η νοσηλεία της Μαριπόζα η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που «πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή