Άρμι Χάμερ: «Δεν είχα καταλάβει πόσα δεν γνώριζα!» λέει η εν διαστάσει σύζυγος του σταρ

Άρμι Χάμερ: «Δεν είχα καταλάβει πόσα δεν γνώριζα!» λέει η εν διαστάσει σύζυγος του σταρ

Στηρίζει τα θύματα οποιουδήποτε είδους κακοποίησης και δηλώνει σοκαρισμένη και συντετριμμένη

armie_wife
Σοκαρισμένη και συντετριμμένη δηλώνει η εν διαστάσει σύζυγος του Αμερικανού σταρ Άρμι Χάμερ για τις αποκαλύψεις που ήρθαν πρόσφατα στο φως σχετικά με την άγρια σεξουαλική ζωή του πρώην της και τις καταγγελίες από γυναίκες που ισχυρίζονται ότι τις κακοποίησε στο πλαίσιο της ερωτικής τους σχέσης.

Η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς βρίσκεται στα νησιά Κέιμαν από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το BDSM σκάνδαλο, όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο ηθοποιός σε ερωμένες του και τα οποία περιέγραφαν «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού».

Στην πρώτη της εκτενή αναφορά σχετικά με το σκάνδαλο (είχε προηγηθεί ένα σύντομο σχόλιο σε ανάρτηση στο Instagram για μια ταινία κανιβαλικής θεματολογίας) η Τσέιμπερς δήλωσε συμπαράσταση για τα θύματα και διευκρινίζει ότι είχε απόλυτη άγνοια για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.




 «Εδώ και εβδομάδες προσπαθώ να επεξεργαστώ όλα όσα έχουν συμβεί. Είμαι σοκαρισμένη, απογοητευμένη και συντετριμμένη. Πέρα από τον πόνο της δικής μου καρδιάς, ακούω και συνεχίζω να ακούω και να μαθαίνω για αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα. Δεν είχα καταλάβει πόσα δεν γνώριζα», γράφει στην ανάρτησή της η τηλεπαρουσιάστρια και επιχειρηματίας, που είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες τον χωρισμό της από τον πρωταγωνιστή του «Call me by your name».

armie-wife-2
Κλείσιμο


Η Τσέιμπερς υπογράμμισε ότι υποστηρίζει «όλα τα θύματα επίθεσης ή κακοποίησης» και ότι προτρέπει όσα άτομα έχουν βιώσει αυτόν τον πόνο να αναζητήσουν βοήθεια για να επουλώσουν τις πληγές τους. Η εν διαστάσει σύζυγος του Άρμι Χάμερ κλείνει την ανάρτησή της λέγοντας ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθεί ξανά επί του συγκεκριμένου θέματος, καθώς προτίθεται να εστιάσει όλη της την προσοχή στα παιδιά της, τη δουλειά της και την ανάκαμψή της μετά από αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος ηθοποιός έχει ήδη αποσυρθεί από δύο πρότζεκτ στο απόηχο του σκανδάλου που φαίνεται να έχει φρενάρει σημαντικά την πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική του καριέρα.



Ειδήσεις σήμερα: 

Μέριλιν Μάνσον: Εκτός από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ τον κατηγορούν ακόμα 4 γυναίκες για άγρια κακοποίηση!

Έβρος: Νέο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη

Ακόμη και τα παιδιά μπορεί να έχουν συμπτώματα κορωνοϊού για πολύ καιρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης